Mettes opråb til byrådet blev læst af tusinder: Jeg skrev jo bare fra maven

Mette Louise Christensens opråb til borgmester Lars Krarup blev læst rekordmange gange og skaffede hende adgang til borgmesterkontoret

23. marts 2019, 06.04

Mette Louise Christensen skrev et læserbrev fra hjertet, og det vakte genklang hos læserne. Foto: Henrik Ole Jensen

HERNING »Kære Lars. Jeg skriver til dig, fordi du engang var én, jeg havde tillid til og følte, jeg kunne stole på, men jeg er ked af det. Jeg er ked af det, fordi mit billede af dig er krakeleret. Du er ikke længere den, du var engang«.

Sådan indledte 31-årige Mette Louise Christensen fra Snejbjerg det læserbrev, som hun for nogle uger siden sendte ind til Herning Folkeblad.

Det havde overskriften »Jeg er ikke stolt af min by længere« og handlede om det kontroversielle budgetforlig, som byrådet har vedtaget med store konsekvenser for skoleområdet.

I læserbrevet opfordrer Mette Louise Christensen på åbenhjertig vis borgmesteren til at genoverveje beslutningen - særligt den del, der berører flytning af autistbørn fra Sønderager til Holtbjerg.

Det var noget, der skabte genklang hos læserne, og med næsten 8000 visninger på aoh.dk er læserbrevet i top-tre over mest læste debatindlæg de seneste to år.

- Hold da op. Det var vildt. Det må have ramt noget, som folk kan genkende. Jeg har jo bare skrevet fra maven, lyder reaktionen fra Mette Louise Christensen, da Folkebladet fortæller hende om de flotte tal.

Værdisæt er udfordret...