Frederik Andersens NHL-klub taber igen efter ekstra tid

Frederik Andersen så til fra bænken, da Carolina Hurricanes tabte for anden gang i træk til Florida Panthers.

Udgivet:21. maj 2023, 12.21

Læsetid:1 minut

Aleksander Barkov fra Florida Panthers leverede kampens bedste detalje, da han scorede til 1-1 i kampen mod Carolina Hurricanes.

/ Ritzau /

4 måneder siden

RALEIGH For anden kamp i træk tabte ishockeyklubben Carolina Hurricanes efter forlænget spilletid til Florida Panthers i NHL-semifinaleserien.

Florida Panthers sejrede natten til søndag dansk tid med 2-1 og er nu foran med 2-0 i kampe.

Opgørets lækreste detalje stod Aleksander Barkov for, da han udlignede til 1-1 for Florida Panthers i anden periode.

Den 27-årige finne lod som om, at han ville tage pucken tilbage mellem sine egne ben, men det var bare en smart finte.

Den hoppede Carolina Hurricanes-keeperen Antti Raanta på, og så var der pludselig masser af plads til at score for Barkov.

Frederik Andersen blev sparet for Carolina Hurricanes, efter at danskeren havde leveret 57 redninger for Carolina Hurricanes i den første semifinalekamp mod Florida Panthers.

I kampen, der var den sjettelængste i NHL-historien, endte det med et 2-3-nederlag efter næsten 80 minutters forlænget spilletid.

Så lang tid skulle der ikke gå i kamp to.

Denne gang blev det afgørende mål scoret efter lidt under to minutter inde i ekstratiden. Til gengæld blev det den samme matchvinder i skikkelse af Matthew Tkachuk, som blev den store helt for Florida-mandskabet.

Kampen var den anden i finalen i Eastern Conference. Det svarer til semifinalen i NHL-slutspillet. Der spilles bedst af syv kampe.

/ritzau/