Kommunen beder erhvervslivet om hjælp

Virksomhederne inviteres med til at lave Herning Kommunes erhvervsstrategi

20. oktober 2021, 11.25

Hernings Kommunaldirektør Erik Hattens vil sammen med erhvervschef Henrik Kjeldsen og borgmester Dorte West (V) mødes med erhvervslivet på onsdag for at udstikke rammerne for kommunens erhvervsstrategi. Foto: Flemming Hansen

ERHVERV Hvordan kan vi i Herning Kommune skabe endnu bedre rammer for erhvervslivet?

Sådan lyder spørgsmålet i en pressemeddelelse fra kommunen, hvor de inviterer erhvervslivet til at deltage i udarbejdelsen af en ny erhvervsstrategi.

Som kick-off på strategiarbejdet er der næste onsdag en erhvervskonference.

- Visionen er, at vi sammen med kommunens virksomheder og erhvervsdrivende skaber en strategi, som både giver værdi og flytter på noget for vores erhvervsvirksomheder, siger Henrik Kjeldsen, der er erhvervs- og borgerservicechef i Herning Kommune.

I de næste seks måneder vil Herning Kommune involvere kommunens erhvervsdrivende i strategiarbejdet på forskellig vis. Erhvervschefen håber, at så mange som muligt vil være med til at tegne konturerne for Herning Kommunes fremtidige erhvervsstrategi.

- Det er altafgørende med en masse input fra dem, som det handler om. I Herning Kommune har vi i forvejen et tæt samarbejde med det lokale erhvervsliv, og det er vigtigt for os at fastholde den tradition og udbygge samarbejdet endnu mere, siger Henrik Kjeldsen.

Herning Kommune har for nyligt nedsat et Erhvervs Advisory Board, som løbende giver input til kommunens arbejde med erhvervsvilkårene. Arbejdet med den nye strategi skal sikre inddragelse af endnu flere erhvervsaktører fra hele kommunen.

På erhvervskonferencen samler Herning Kommune lokale iværksættere, virksomhedsledere, innovatører og erhvervsaktører til en fælles drøftelse af, hvordan man skaber de bedste rammer for og med erhvervslivet. Konferencen om fremtidens Herning finder sted næste onsdag eftermiddag på Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier. Alle erhvervsdrivende i kommunen er velkomne og skal melde sig til inden på mandag.

Det bliver borgmester Dorte West, der byder velkommen på kickoff-mødet. Herefter vil kommunaldirektør Erik Hattens og erhvervschef Henrik Kjeldsen sætte scenen for udformningen af rammerne for fremtidens erhvervsliv.

Bagefter er der workshop for lokale virksomheder, erhvervsaktører, innovatører og politikere.

Indlæser debat