Ny sandwich- og salatbar åbnede i Vildbjerg: Hvad skal du have?

2. januar 2020, 09.37

VILDBJERG Nytårsdag rimer på fastfood. Sådan siger man i hvert fald. Avisen spurgte tre kunder hos Linas Sandwich & Salatbar, hvad de plejer at spise på årets første dag.

Steffen Plasmann, Vildbjerg - bestilte sandwich med kylling og bacon samt karrydressing: - Normalt spiser vi, hvad der er af rester fra nytårsaften, men dem må sønnen spise i dag. Min kone og jeg ville prøve det her. Det er rart, at der er kommet et alternativ til at spise pizza, selv om det nu også er o.k.
Vibeke Poulsen, Vildbjerg - bestilte sandwich med kylling og ananas samt karrydressing: - Jeg plejer at spise det, der er i køleskabet sådan en nytårsdag, men nu havde jeg hørt, at det her var åbnet, og så skulle det da prøves.
Kirsten Grysbæk, Vildbjerg - bestilte en mellem blandet salat: - Jeg plejer at spise fuldstændigt almindelig mad nytårsdag. Jeg har lige været nede at træne, og så ville jeg forbi for at se, hvad det var for noget. Salaten her er et supplement til aftensmaden. Hvis jeg henter mad, plejer det at være pizza, men en salatbar er fantastisk.