Før FCM-Rangers-kampen: En verdensstjerne er ankommet til Herning

Manager Steven Gerrard er den helt store stjerne hos Rangers FC, og han har stor respekt for FC Midtjylland

7. august 2019, 18.22

Steven Gerrard hilser på FCM-træner Kenneth Andersen. Foto: Thomas DAmm

FODBOLD Det var et scoop, da det skotske storhold Rangers FC sidste år kunne ansætte Liverpool-legenden Steven Gerrard som ny manager. Han har ansættelse har givet klubben endnu mere opmærksomhed, og han var da også stjernen, da der sent onsdag eftermiddag var pressemøde på MCH Arena forud for torsdagens opgør i tredje kvalifikationsrunde til Europa League.

Efter at FC Midtjylland først havde overstået deres pressemøde med cheftræner Kenneth Andersen og den tidligere Celtic-spiller Erik Sviatchenko var det Steven Gerrards tur til at indtage podiet i Europa Lounge på MCH Arena.

Seriøse svar

Gerrard virkede ganske afslappet og svarede faktisk seriøst og forholdvis dybt på spørgsmålene. Ofte er disse pressemøder forud for de europæiske kampe meget overfladiske og stort set uden indhold.

- Jeg kommer med stor respekt for Midtjylland. Vi ved, at de har vundet sæsonens første fire kampe, og vi ved, at de er rigtigt gode på standardsituationer. De har også flere dygtige brasilianere, så det er en opgave, som vi tager meget seriøst. Det har stor prioritet for os at spille os videre i turneringen, fastslog Steven Gerrard.

FCM-træner Kenneth Andersen hilste for første gang på Steven Gerrard. De to mødtes foran omklædningsrummene, da Rangers ankom til MCH Arena. - Han var jo en overgang U18-træner i Liverpool, mens jeg var U19-træner her, men vores veje kom aldrig til at krydses, siger Kenneth Andersen.

I modsætning til de fleste hold ønskede Rangers ikke at træne på MCH Arena, som de ellers har ret til forud for en Europa League-kamp. Spillerne kom blot lige ind for at berøre græsset og se omgivelserne an.

Det første møde mellem FCM og Rangers FC spilles på MCH Arena torsdag klokken 20.00. I skrivende stund er der stadig billetter at få.

Steven Gerrard hilser på FCM-træner Kenneth Andersen. Foto: Thomas DAmm
Foto: Thomas Damm
Kenneth Andersen og Erik Sviatchenko på pressemøde på MCH Arena. Foto: Thomas Damm