Jubilæum og firmaoverdragelse hos Herning-firma

I morgen er der stor fest hos Bolco, som fylder 50 år. Samtidig overdrages hydraulik-virksomheden til ny eneejer

Udgivet:15. maj 2019, 05.45

Læsetid:3 minutter

Erhverv Der er god mad og nostalgiske samtaler på programmet hos Bolco i morgen, hvor også flere leverandører kommer og udstiller deres varer. Handels-, reparations- og servicevirksomheden, der gør det i kraner, totalopbyg og hydraulik, har til huse på Granvænget i Herning - og de har masser at fejre og hylde.

Dels bliver hydraulik-forretningen 50 år. Dels stopper Viktor Kyed som ejer efter et halvt århundrede i den virksomhed, hvor han startede som fejedreng som 14-årig. Kun afbrudt af ni måneders militærtjeneste har han arbejdet på Bolco lige siden. Han er selvlært - noget svendebrev fik han aldrig - og han vendte efter militærtjenesten tilbage til Bolco og blev værkfører.

I 1975 erhvervede han en lille ejer­andel i forretningen, og i 1983 overtog han hele Herning-virksomheden, der i dag har fire hovedarbejdsområder: hydraulik, kraner og løfteredskaber samt lovpligtige eftersyn - ikke bare af udstyret på lastbiler, men faktisk også på skibe.

Kunder fra København og Karup...

Få fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Introduktionstilbuddet gælder kun hvis du ikke har haft abonnement de seneste Seks måneder. Abonnementet fortsætter til normalpris efter første måned. Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Mindstepris 1 krone.
Har du prøvet os de seneste seks måneder? Se din pris her

Køb adgang i 24 TIMER for 19 kr.

Se flere abonnementer

Mest læste

Erhverv

Se flere

Mest læste på Herning Folkeblad

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere