Fans smutter før tid

Udgivet:31. marts 2023, 09.56

Læsetid:1 minut

Foto: Adobe Stock Photo

Af Sander Kjær Kloster. Vasevej 28-30 Ringkøbing

1 måned siden

FODBOLD Et knap så velspillende FC Midtjylland-mandskab har på det seneste haft det utroligt svært, især på hjemmebane. Hjemmebanen har sidst set en superligasejr tilbage i midten af oktober, og med disse gentagende skuffelser er en kultur vokset blandt fansene på tribunen. En kultur hvor folk går før dommerens slutfløjt, og hvor spillerne kan se op på tribunerne og det meste, de ser, er de såkaldte fans, der udvandrer mod de smalle udgange. Jeg tror egentlig godt, man kan være fan af holdet, men hvor bliver »i med- og modgang« af, når man ser holdet tabe hjemme mod Lyngby en tidlig aften søndag?

Er det fordi, man vil nå ud til bilen, inden der opstår kø, eller fordi de allerede har tabt, så man lige så godt kan komme hjem og gøre klar til mandagens arbejde? Nej vel? For hvis man alligevel har valgt at tage turen til stadion, så kan man også vente 20 minutter i køen for at komme mod motorvejen og hjem.

Er vi som fans af FC Midtjylland blevet for vant til succes og har mistet vores DNA som den frække dreng i klassen, som ingen kunne lide, men fightede for enhver pris. Er vi blevet for overlegne til at se vores hold i modgang?

Ingen har sagt, at vi behøver at klappe ad dem, det kan også være en mulighed at vise vores utilfredshed med spillestil og engagement, men bliv på stadion og vis, at du er fan!

Indlæser debat