Brizze kom til byen med bolden

Hvis man er ung og interesseret i fodbold, så kender man måske ikke Brian Mengel, men man kender Brizze

3. august 2019, 19.14

Det er svedigt at lave boldtricks, men efter sit show stillede Brian »Brizze« Mengel op i solen og blev tørret under fem kvarters autograf-skrivning og selfie-tagning. Foto: Henrik Lind Jørgensen

VILDBJERG Der er måske flere kommende stjerner rundt på de mange boldbaner i Vildbjerg, men indtil de træder ind på den store scene, så var det en ægte stjerne, der hoppede, dansede, brillerede, driblede og imponerede på den varme asfalt på centertorvet under Vildbjerg Cup.

Brian Mengel hedder den 28-årige mand, men det var »Brizze«, der blev råbt og sagt og kaldt af en kødrand af børn og unge under hans daglange besøg.

Brizze har én million følgere på Instagram, 120.000 abonnenter på sin YouTube-kanal, over 700.000 følgere på Facebook og 30.000 på Snapchat, så han har stor gennemslagskraft over for målgruppen. Og han havde travlt i Vildbjerg.

- Det er jo lige min målgruppe, der er samlet her, sagde Brizze efter tre gange »optræden« og ikke mindst autograf-skrivning i løbet af syv timer.

Ingen går forgæves, når det gælder en autograf eller en selfie, og han skriver på bolde, trøjer, støvler, klipklapper, pokaler, arme og gips.