Lokalråd åbner op for flere repræsentanter i rådet

Sdr. Felding Lokalråd vil gerne have flere af byens foreninger til at sidde med om bordet

Udgivet:10. november 2022, 11.02

Læsetid:1 minut

Mogens Nielsen håber, at flere foreninger i Sdr. Felding har lyst til at være repræsenteret i Sdr. Felding Lokalråd. foto: Flemming Hansen

Ida True Berg
Kibæk-redaktør| itb@herningfolkeblad.dk

SDR. FELDING På det seneste årsmøde blev vedtægterne justeret, så alle foreninger i Sdr. Felding, der har mere end 25 medlemmer, kan udpege et medlem til Sdr. Felding Lokalråd.

- Lige nu er det sådan, at vi har to repræsentanter fra foreninger i byen i lokalrådet, men vi kunne godt bruge flere. Det er meningen, at foreningerne skal repræsentere alle foreninger i byen, men det ikke nemt, så vi opfordrer til, at alle med en vis størrelse, der har lyst, kan være med, siger formand Mogens Nielsen, Sdr. Felding Lokalråd.

Til fremme for lokal udvikling

Aktuelt er der 11 medlemmer i lokalrådet, som samles cirka fire gange om året.

Lokalrådets formål er aktivt at arbejde for byens, lokalrådets og borgernes interesser og fremme den lokale udvikling i Sdr. Felding-området blandt andet ved at være dialogpartner med Herning Kommune og være paraplyorganisation for foreninger, erhverv, institutioner og landbrug,

- Vi prøver at være den samlende organisation i byen og har en del kontakt til Herning Kommune, og derfor er det oplagt, at vi har så mange med som muligt med i lokalrådet. Det ville være rigtig fint, hvis der kunne komme et par stykker mere, lyder det fra lokalrådsformanden.

Indlæser debat