Medier: FCM sælger tysk angriber i millionhandel

Luca Pfeiffer er angiveligt på vej til Bundesligaklubben VfB Stuttgart

Udgivet:01. august 2022, 15.01

Læsetid:1 minut

Luca Pfeiffer blev aldrig nogen sportslig succes i FC Midtjylland, men økonomisk står klubben foran et stort millionsalg. Foto: Martin Ballund

Ole Bitsch
Journalist
Ole Bitsch
Journalist| +45 96 26 37 19 | obi@herningfolkeblad.dk
Journalist siden 1999 og en del af Herning Folkeblads sportsredaktion siden 2015. Jeg skriver om fodbold, håndbold, ishockey og en masse andet. Grib fat i mig, hvis du har kommentarer eller et tip til en god historie.
Se flere artikler af Ole Bitsch

1 år siden

FODBOLD Den tyske angriber Luca Pfeiffer er formentlig snart fortid i FC Midtjylland.

I hvert hævder medier i Tyskland og BT herhjemme, at den 25-årige frontmand er tæt på et stort millionsalg til Bundesligaklubben VfB Stuttgart.

Tyske aviser som Kicker, Stuttgarter Nachrichten og Stuttgarter Zeitung er enige om, at den 195 centimeter høje og 95 kilo tunge frontmand nærmer sig et skifte.

Ifølge medier i Tyskland er prisen for Luca Pfeiffer to millioner euro - cirka 15 millioner kroner.

BT hævder til gengæld, at et salg af tyskeren sender tre en halv million euro - omkring 26 millioner kroner - til FC Midtjylland.

Luca Pfeiffer blev i oktober 2020 hentet til Ulvene fra den tyske klub Würzburger Kickers, som netop var rykket op i 2. Bundesligaen. FCM betalte dengang 11 millioner kroner for topscoreren.

Angriberen står blot noteret for 17 kampe og 2 scoringer for FCM, der sidste sæson udlejede Pfeiffer til Darmstadt i hjemlandet. Her nettede han 18 mål i 33 kampe.

Luca Pfeiffers kontrakt med FC Midtjylland udløber i sommeren 2024.