Mere end 60.000 gæstede feriemesse

Ferie for Alle bød på besøgsfremgang, og udstillerne melder om stor købelyst blandt de ferieglade fremmødte

24. februar 2020, 06.01

63.363 ferielystne gæster var forbi årets Ferie for Alle. Foto: Henrik Ole Jensen

HERNING Solsenge, safaridyr og svømmebassiner var flyttet ind i MCH Messecenter Herning, der i weekenden åbnede dørene til hele verden ved Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle.

Messen bød på en besøgsfremgang på 2044 mennesker, da 63.363 ferieglade gæster gik på opdagelse blandt de 1170 udstillere. Det fortæller MCH i en pressemeddelelse.

Årets partnertema var charterbranchen, og hos TUI var der søndag stor begejstring. Charterbureauet havde som noget nyt indrettet sin stand som et oplevelsesunivers med en virtuel 5D-ferieoplevelse, Instagram-væg og børneområde, og det gav pote, fortæller pressechef Mikkel Hansen:

- Det er en af de bedste messeoplevelser, vi nogensinde har haft. Vi har fået enorm god respons, og salget er gået over al forventning. Det er imponerende at opleve, hvordan MCH år efter år formår at tiltrække så mange mennesker, og derfor er det også en weekend, vi har set frem til rigtig længe, siger Mikkel Hansen.

Hotelkæde med rekordsalg

Det var ikke blot de udenlandske charterdestinationer, der var i høj kurs på årets Ferie for Alle. Også Danmarkshallen var et tilløbsstykke for de besøgende, der her kunne opdage nye destinationer, attraktioner og udflugtsmål til næste ophold under hjemlige himmelstrøg.

Blandt udstillerne i Danmarkshallen var landets største hotelkæde, Small Danish Hotels, der kunne melde om rekordsalg.

- Det er altafgørende for os som udstillere, at danmarksferien har så stort og varieret en produktportefølje som mulig på messen, for det trækker flere gæster til. Og så er det op til os at få vores del af kagen her i Danmarkshallen. Det er i dén grad lykkedes for os i år, hvor vi har sat salgsrekord fredag og lørdag, hvor vi har solgt mere, end vi plejer under hele messen, fortæller Jørgen Christensen, direktør hos Small Danish Hotels.

Stor aktivitet i camping

Campingentusiasterne har heller ikke holdt sig tilbage på årets feriemesse, som bød på livlig aktivitet i de ni campinghaller. Hos Intercamp, der løb med tre priser ved Camping Award fredag aften, er deltagelse på Ferie for Alle et af virksomhedens vigtigste markedsføringstiltag.

- Det er vigtigt for os at være med på feriemessen for at vise vores del af ferieparadiset frem. Vi har haft nogle meget positive messedage, hvor vi har oplevet et rigtig godt salg. Samtidig har de besøgende været meget opsøgende, så vi er også nået ud til en masse potentielle kunder, hvilket kan give grobund for salg i tiden efter messen, hvor vi også plejer at have rigtig travlt, siger Steen Rasmussen, indehaver af Intercamp.

MCH glæder sig

At udstillere i de forskellige temaområder har fået stort udbytte af messen vækker glæde hos ledelsen i MCH.

- Ferie for Alle favner bredt, og derfor glæder vi os over positive udsagn fra de forskellige brancher, da vores tilfredshed som arrangør altid vil være ligefrem proportional med udstillernes udbytte, siger direktør Georg Sørensen.

Han sender samtidig en varm tak til de besøgende, der for tredje år i træk talte flere end 60.000 på de tre dage.

- Tak for besøget til de 63.363 og tak for, at I sammen med udstillerne har cementeret Ferie for Alles position som Skandinaviens største feriemesse, siger han.