Herning-sanger til Nr. Vosborg

9. juni 2021, 08.15

Ole Jørgensen og Helle Sigh inviterer til sommerdage på Nr. Vosborg. Foto: Pr-foto

NR.VOSBORG Den gamle herregård Nørre Vosborg får besøg af gospelsanger Ole Jørgensen fra Herning, der vil præsentere en perlerække af arrangementer med både fortællinger, fællessang og vandringer.

Ole Jørgensen har været en aktiv del af den danske musikscene i over 30 år og med hans gode energi og fantastiske sange han har turneret med adskillige projekter, koncerter, foredrag og workshops i såvel ind- som udland.

- Vi er så utrolig glade for at have etableret et samarbejde med Ole Jørgensen. Ole er født i Vestjylland og har begge ben solidt plantet på jorden. Samtidig besidder han en energi og en udstråling, som smitter af til alle, der arbejder sammen med ham. Det er den energi, vi ønsker at give publikum, samtidig med at de kan slappe helt af på Nørre Vosborg og nyde en eftermiddag eller aften med dem, de holder af, siger direktør for Fonden Nørre Vosborg, Helle Sigh.

Den gode fortælling

Arrangementerne strækker sig fra 20. juni til 2. september og byder på både fællessang, fællesskab og vandreture.

- Sang er ganske enkelt sundt og fællessang er fantastisk. Det kan levere velvære, livsglæde, historie, humør og ikke mindst det gode fællesskab. Sangen kan skabe minder og åbne op for den gode fortælling i os alle, siger Ole Jørgensen.

Indlæser debat...