God holdånd til badmintonstævne

4. marts 2020, 18.35

Ved træfstævnet i Kibæk deltog 262 spillere fra i alt 17 klubber. foto: John Christensen

KIBÆK Der blev holdt træfstævne i Kibæk Badmintonklub i Kibæk Krydsfelt i lørdags. De første kampe blev sat i gang klokken 7.30. Der blev afviklet i alt 428 kampe, og de sidste blev sat i gang klokken 21.30, så det var en lang, men spændende dag.

Træfstævner er lokale stævner der ikke er pointgivende. Træfstævnerne er oprettet for at give spillere i alle aldre og på alle niveauer mulighed for at komme til stævner. Stævnerne er opbygget, så man møder spillere på samme niveau trods forskellig alder. Dette giver mange gode og tætte kampe, hvilket der var masser af i lørdags. En del af kampene endte ud med at skulle afgøres i tredje sæt, så der var mange røde kinder blandt spillerne.

- Kibæk Krydsfelt emmede af god stemning og holdånden var høj - der blev klappet og heppet i stor stil. Man var ikke i tvivl om, hvor klubkammeraterne holdt til i hallen, når kampene blev spillet, siger Anette Riis fra badmintonklubben.

Ved træfstævnet i Kibæk deltog 262 spillere fra i alt 17 klubber. Stort set alle klubber kom hjem med en spiller på podiet enten i A-eller B-rækken.