Hør snejbjergensers protestsang mod VM i fodbold: »To B. Laudrup or not to B. Laudrup«

Flemming Lund fra Snejbjerg udgiver i dag fodboldsangen »To B. Laudrup or not to B. Laudrup«

Udgivet:11. november 2022, 09.45

Flemming Lund var efter eget udsagn den hurtigste knægt i Snejbjerg - her ses han i orange trøje på sangens cover.

Henrik Øster-Jørgensen
Journalist
Henrik Øster-Jørgensen
Journalist| +45 21 49 60 71 | hej@herningfolkeblad.dk
Uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus i 1996. Har arbejdet på Herning Folkeblad siden 1996. Skriver primært om kultur.
Se flere artikler af Henrik Øster-Jørgensen

7 måneder siden

SNEJBJERG Multikunstneren Flemming »Slagger« Lund fra Snejbjerg sendte mig en besked, som han altid gør, når han har gang i noget (og det har han hele tiden):

»Hej Henrik! 11. november er den uofficielle VM-slagsang 2022 ude. »To B. Laudrup or not to B. Laudrup«. Mikset af Oliver Hoiness og mastereret af Mads Nørgaard. En hyldest og en kærlighed til spillet og lærdommen deri. En protest mod at gidseltage fodboldspillet. Du får en smuglytter. Der er dømt firser-vibes. Videoen, kreeret af en dygtig gut, kaldet Dirt. Video følger før release eller samtidig. Dette er også førstesinglen til den kommende plade »Maniak«. Vi havde det ret fedt med at lave den. Genopbyggede den helt på ny, efter vi faktisk havde tænkt den ud af pladen«, lød ordene.

Og så hørte jeg sangen.

Som du også kan herunder:

Aldeles catchy på Slagger Lund-måden. Manden har sin helt egen skæve stil, men der er stadig respekt for et godt omkvæd som »To B. Laudrup or not to B. Laudrup - that’s not the question«.

Hvis du kan lide den, så kan du også lide meget af det andet, han har lavet, og som kan findes på diverse platforme.

Videoen er den helt store fornøjelse og en kæmpe kærlighedserklæring til fodboldspillet - uanset hvor dygtig man er.

»Videoen er så glad i låget. Og den sætter min forfængelighed max på prøve. Det er nogle venner og noget familie, hvor vi spiller bold i legendariske Vejlby-Risskov Hallen«, forklarer Flemming Lund, der i dag residerer i Aarhus.