Fortsat fremgang i Thygesen Textile

Tekstilgruppen har øget både top- og bundlinje, og forventningen er, at fremgangen fortsætter

Udgivet:06. juli 2016, 12.36

Læsetid:3 minutter

Regnskab Ikast-virksomheden Thygesen Textile Group fortsætter fremgangen fra de seneste år. Det netop offentliggjorte regnskab viser, at nettoomsætningen er steget fra 164,1 millioner kroner til 169,2 millioner kroner, og resultatet før skat lyder på et overskud på 29,9 millioner kroner mod 26,5 millioner kroner i 2014/15.

- Helt overordnet er vi godt tilfredse med regnskabet, og jeg er glad for, at der stadigvæk er godt gang i Thygesen Textile Solutions, siger bestyrelsesformand Niels Laurits Thygesen.

Thygesen Textile Group består af Thygesen Textile Solutions samt andele af det tyske selskab Müller Textil, som laver tekstiler til bilindustrien. Under Thygesen Textile Solutions hører selskaberne Ease.dk, The Headwear Company, Thygesen og Birk Fabrics, Innflow og Thygesen Textile Vietnam Ltd.

Her er der lavet et nettoresultat på 9,8 millioner kroner, mens den resterende del af overskuddet kommer fra Müller Textil og investeringer i tyske og danske boligejendomme.

- Der er en stor post, som kommer fra associerede virksomheder og det er hovedsageligt Müller Textil, der byder ind, siger Niels Laurits Thygesen.

Etablerer ny systue ...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind