Rød pr-maskine for fuld udblæsning

Udgivet:30. september 2022, 11.54

Læsetid:2 minutter

Erling Askjær Jørgensen. Foto: Flemming Hansen

Af Erling Askjær Jørgensen. Klintholmvej 13 Tjørring

PRESSEMØDER Næsten hver eneste dag holder den røde regering et såkaldt pressemøde, hvor man får taletid på TV 2 News og bliver refereret i de fleste medier. Samtidig benytter man lejligheden til misinformation om især det, som Det Konservative Folkeparti har fremlagt. 26. september var ingen undtagelse fra at fire ministre optrådte på News med budskab om, at man ville fjerne bureaukrati og bruge de herved sparede penge til bedre velfærd, til os der kaldes for værende »de svageste i samfundet.«

Journalister forsøgte med spørgsmål at få konkretiseret, hvordan det skulle foregå. Kun løs og luftig snak kom der ud af det. Helt konkret kunne de fire røde ministre ikke svare på, hvad det konkret var, de nu ville. Den røde varmluftkanon var kørt i stilling, men der mangledes krudt i kanonen.

Konklusion er, at man forsøger at komme forrest i den folketingsvalgkamp, som uundgåeligt kommer i oktober, hvis det står til troende, hvad Radikale Venstre har varslet og lovet vi danskere. Røde varmluftballoner er tidligere set. Denne her var en af de store. En af journalisterne ved pressemødet forsøgte med spørgsmål til Mette Frederiksen, om skandalen vedrørende minksagen og statsministerens lovovertrædelser ved nedlukningen af et helt erhverv, som koster skatteyderne omkring 20 milliarder kroner. Dette ville den røde statsminister ikke svare på ...

Mette Frederiksen lyver åbenlyst ved hendes påstand om, at hun ikke vidste, der manglede lovhjemmel til at beordre et helt erhverv nedlagt. I Danmarks Riges Grundlov i §73 beskrives det klart, at ejendomsretten er ukrænkelig, og hvis staten vil gøre indgreb mod dette, så kræver det lovhjemmel. Når Mette Frederiksen påstår, at hun ikke vidste, at der ikke var lovhjemmel til nedlukningen af minkerhvervet, så lyver hun direkte op i hovedet på alle vi danskere, og selvsagt bør hun stilles for en rigsret, hvor hun selvsagt vil få en betydelig dom langt større, end det Inger Støjberg blev idømt.

Ikke underligt at Mette Frederiksen nu buldrer løs med pr via striber af pressemøder fyldt med luftkasteller. Frederiksen forsøger at få os til at overse, at hun har overtrådt Danmarks Riges Grundlov. Dette bør ikke lykkes for hende.

Og en mand der hedder Mogens Jensen er kandidat til Folketinget her i Herning-kredsene. Mogens Jensen var så dybt involveret i ulovlighederne og usandhederne omkring nedlukningen af minkerhvervet, at det er helt utroligt, hvis folk her på egnen vil stemme på Mogens Jensen igen.

På det tidspunkt, da Mette Frederiksen og Mogens Jensen nedlagde hele minkerhvervet, var der ikke en eneste smittet mink på Sjælland og Lolland-Falster. Hvorfor skulle minkerhvervet i den del af Danmark lukkes.

Svar venligst Mogens Jensen.

Indlæser debat