Støjberg opfandt Kærshovedgård og placerede det i Ikast - jeg vil have det lukket!

Udgivet:22. september 2022, 10.59

Læsetid:1 minut

Majbritt Birkholm. Foto: PR-foto

Af Majbritt Birkholm. Vinderup folketingskandidat for Dansk Folkeparti

1 år siden

UDVISNING Som politibetjent og efterforsker er jeg hver dag vidne til virkeligheden. Den massive vold og terror som udvisningsdømte udlændinge påfører vores land.

Grundet de såkaldte internationale konventioner om menneskerettigheder og EU-domstolen, der konsekvent dømmer imod Danmarks bedste, er danskerne tvunget til at betale for dyre og farlige udrejsecentrer. I Vestjylland storkreds har vi den kedelige fornøjelse af Kærshovedgård i Ikast. Kærshovedgård er det mest befordrende miljø for radikalisering overhovedet!

Og hvem opfandt så den terrorcelle og lagde det i Ikast? Ja det gjorde sørme den ellers så hårde (i retorikken) fru Inger Støjberg. Som hun sagde i 2016: »En af grundene til, at Kærshovedgård skal huse de udviste kriminelle, er, at det ligger isoleret og langt fra landets større byer.« Men hvorfor skal de danskere, der har valgt et roligt liv væk fra storbyernes trængsel, kriminalitet og ghettoer, belastes af kriminelle udvisningsdømte? Hvad er det for et storbyssnobberi?

Når jeg kommer i Folketinget, vil jeg kæmpe utrætteligt for, at udvisningsdømte reelt udvises, og som minimum placeres på Kosovofængslet, som Socialdemokratiet nu har udskudt, fordi det ikke kan finde pengene (partiet er også Danmarksmester i at tømme statskassen).

Jeg kæmper for, at Kærshovedgård i Ikast lukkes og omdannes til det frededelige sted, det var engang - til gavn for midt- og vestjyderne.

Vi skal have retfærdigheden tilbage i vores retsvæsen.