Ugens bolig: Unik og arkitekttegnet Gullestrup-villa i rolige omgivelser

Villaen er arkitekttegnet og beliggende på en stor, ugeneret grund

29. juli 2020, 10.19

Villaen, som hele vejen rundt har store vinduespartier, er opført med døre og vinduer i træ/alu. Foto: Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S

GULLESTRUP »Det er et pissefedt hus!«

Så kort kan ugens bolig på Violens Kvarter i Gullestrup næsten beskrives, hvis man da spørger ejendomsmægler Phillip Thusing Krogsgaard fra Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S, der har boligen til salg.

- Det er generelt et flot hus. Det er arkitekttegnet, og det bærer det tydeligt præg af, når man træder ind i huset, fortsætter ejendomsmægleren om villaen på 204 kvadratmeter.

Han fremhæver blandt andet den arkitektoniske udformning af loftet i villaens store opholdsrum, hvor loftet hæver sig til kip med indbyggede spots og ovenlysvindue.

Gode lysindfald

Opholdsrummet rummer både køkken, spiseafdeling og stue i ét. Herfra har man adgang til forældreafdelingen med soveværelse, stort badeværelse og kontor, der også kan bruges som ekstra værelse med garderobeplads.

Desuden har man fra opholdsrummet adgang til bryggerset, som fører til børneafdelingen med to værelser og et badeværelse.

Om man befinder sig i opholdsrummet eller i en af soveafdelingerne, har man mulighed for at komme ud på den »unikke grund«, forsikrer Phillip Thusing Krogsgaard.

- Der er udgang til haven fra hvert rum, siger han og fortæller, at de mange glasdøre og store vinduespartier giver et godt lysindfald i boligen.

- Det er et hus, hvor du kommer ind, og så er der bare lys over alt, fortæller han.

Rolige omgivelser

Ligesom villaen er grunden også ret særlig, da den er større end mange andre grunde.

- Det er ikke kun huset, der er unikt. Du får også en grund, der er minimum dobbelt så stor som en traditionel parcelhusgrund, fortæller han og fortsætter:

- Man skal altså ikke udenfor byskiltet for at få en stor grund, hvor man har plads til store armbevægelser.

Den store have er hovedsageligt anlagt med et stort græsareal, en terrasse og hyggekroge, hvor man ifølge ejendomsmægleren kan nyde godt af de rolige omgivelser.

- Der er fuldstændig fred og ro, når du står på Violens Kvarter nummer 7, fortæller ejendomsmægleren.

Villaen ligger nemlig for enden af et lille, lukket boligvænge.

- Det er et lækkert hus og en lækker grund, hvor du bare er dig. Det er ret idyllisk, siger han og fastslår, at haven stort set passer sig selv.

Den arkitektegnede villa med tilhørende dobbeltgarage er som tidligere skrevet til salg hos Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S i Herning, der har prissat den til 3.285.000 kroner.

Her kan man få en god fornemmelse af loftet i opholdsrummet, som går op i en spids, der afsluttes med et ovenlysvindue. Selvom køkkenet har nogle år på bagen, fremstår det moderne, fortæller Phillip Thusing Krogsgaard. Foto: Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S
Det vælter ind med lys i hele boligen. Her ses et stykke af det store opholdsrum, hvor man har indrettet sig med spiseafdeling lige ved siden af køkkenet. Foto: Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S
I stuen kan man for hyggens skyld tænde op i brændeovnen - der er nemlig gulvvarme over alt i huset. Desuden byder hele huset også på massive trægulve, som ses her i stuen og resten af opholdsrummet. Foto: Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S
I soveværelset finder man en hel skabsvæg og en direkte udgang til en terrasse, hvor man kunne nyde morgenkaffen. Foto: Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S
Ugens bolig

Violens kvarter 7, Gullestrup

7400 Herning

Kontant: 3.285.000 kr.

Udbetaling: 165.000 kr.

Ejerudgift pr. md: 2730 kr.

Byggeår: 2002

Energimærke: C

Boligareal: 204 m2

Grundareal: 2607 m2

Mægler:

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S

Rolighedsvej 32

7400 Herning

Tlf: 8853 5446