Norsk HIH-profil: Chancen var der

Tonje Løseth ærgrer sig over de spildte chancer i første finale mod Team Esbjerg. Specielt da opgøret stod på vippen 10 minutter før tid

19. maj 2019, 12.40

Kampens to største profiler i duel: Esbjergs Estavana Polman forsøger forgæves at komme forbi HIH's norske forsvarsklippe, Tonje Løseth. Polman voldte ellers HIH-forsvaret store problemer kampen igennem. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix

Håndbold De er efterhånden vant til at tabe i Blue Water Dokken, Herning-Ikast Håndbold. Lørdagens finaledukkert var det syvende nederlag på stribe i den store arena i Esbjerg på bare to et halvt år.

Måltavlen endte denne gang på entydige 28-20 efter 15-10 ved halvtid.

Alligevel var der ærgrelse i HIH-lejren over en spildt mulighed.

- Jeg synes ikke, at resultatet giver et retvisende billede af præstationen. Vi var tættere på i dag (lørdag, red.), og pigerne står med præcis samme fornemmelse. Det gør evalueringen nemmere, fordi alle kan se, hvor lidt der mangler, siger cheftræner Kristian Kristensen.

Den norske bagspiller og forsvarsklippe, Tonje Løseth, er fuldstændig enig med sin træner.

- Chancen var der i dag, fastslår den 28-årige HIH-profil.

- Vi var godt med i første halvleg, men taber kontakt, da vi dummer os nogle gange med fejl og brændte chancer. Men ved 20-23 i anden halvleg, føler jeg virkelig, at vi har chancen for at komme op igen. Vi sætter den bare ikke i mål på vores store chancer, vurderer Tonje Løseth.

Tre spildte tilbud...