Ensemble MidtVest har fået nyt ansigt udadtil

Ensemble MidtVest annoncerede personaleændring under årets festival

2. juli 2018, 12.56

Udelukkende fotografens insisterende ønske fik Maja Hallgreen til at sætte sig ned ved fotografering. Eller så man hende mest på vej mellem de utallige små og store opgaver i puslespillet omkring en musikfestival. Foto: Søren Langkjær/Nørre Vosborg

nørre VOSBORG Da Marlene Dröge Nielsen på sidste års festival blev hyldet af Oliver Quast for 10 års indsats for ensemblet, blev det også meddelt, at hun efterfølgende skulle have barselsorlov. Den pause har betydet, at der også har været tid til at tænke over tingene, og på årets festival blev det oplyst, at Marlene Dröge Nielsen ikke kommer tilbage, og den fungerende i tjansen, Maja Hallgreen, har sagt ja til at blive fastansat.

- Jeg har hele tiden haft min base i København og ikke haft problemer med at pendle til Herning eller de andre steder, hvor ensemblet driver sin virksomhed. Men det er blevet noget andet nu med en lille søn og hele mit netværk af familie og venner koncentreret omkring København. Så det er min beslutning, om end det sker med blødende hjerte, fortæller Marlene Dröge Nielsen, der gennem sit lille firma, Dröge Management, allerede samarbejder med Den Danske Strygekvartet, og nu vil intensivere dette samarbejde som både agent og producent.

- Tiden i Herning og hos ensemblet vil jeg huske som lærerig og udviklende. Mens ensemblet har udviklet sig, har jeg haft rig lejlighed til også at afprøve egne ideer, så det kan da godt være, at jeg en dag vil spørge mig selv, hvordan jeg dog kunne sige det job op. Omvendt kan der vel også være noget godt ved at blive tvunget til at tænke i andre baner, siger Marlene Dröge Nielsen, der sender en venlig sommerhilsen til både Herning og Nørre Vosborg.

Stod klar...