Million-bonus på vej til 265.000 midtjyder

30. september 2020, 08.42

Foto: Colourbox

MIDTJYLLAND 265.000 danskere i Region Midtjylland fik tirsdag samlet sat 229 millioner kroner ind på deres konto. Det oplyser TryghedsGruppen i en pressemeddelelse.

Pengene kommer fra TryghedsGruppen, som udbetaler bonus til sine medlemmer, der er Tryg og Alkas kunder i regionen.

Det er TryghedsGruppens repræsentantskab - heriblandt 16 repræsentanter fra Region Midtjylland - der har vedtaget at udbetale bonus. Medlemmerne får udbetalt otte procent af deres forsikringspræmie, hvilket i gennemsnit svarer til 864 kroner per forsikringstager i regionen.

- Det er vigtigt for os, at vores medlemmer føler, at de får noget ud af at være en del af TryghedsGruppen. Derfor er vi glade for, at vi kan give vores medlemmer i Region Midtjylland en kontant bonus. Samtidig kan de også glæde sig over, at de er med til at skabe tryghed for alle danskere gennem TrygFondens projekter, siger Marianne Kristensen, formand for TryghedsGruppens regionale råd i Region Midtjylland, i pressemeddelelsen.

TryghedsGruppen er hovedejer af Tryg og står bag TrygFondens almennyttige projekter som hjerteløbere, kystlivredning og besøgshunde.