Fans får ordet: Rystede FCM-supportere er uenige om årsagerne bag nedtur

Folkebladet har talt med tre inkarnerede og aktive FCM-fans om deres syn på FC Midtjyllands aktuelle krise i superligaen. De har forskellige bud på forklaringerne

Udgivet:14. marts 2023, 12.02

Læsetid:2 minutter

Jørn Just Kristensen
Sportsredaktør| +45 96 26 37 27 | jjk@herningfolkeblad.dk
Jørn Just Kristensen
Sportsredaktør| +45 96 26 37 27 | jjk@herningfolkeblad.dk
Jeg har været sportsredaktør på Herning Folkeblad siden 2011. Det er mit job at lede og fordele arbejdet på sportsredaktionen, så vi får den bedst mulige dækning af egnens sportshold og sportsfolk på alle platforme. Du må altid gerne sende mig en mail med tips og input. Du bliver ikke den eneste :-)
Se flere artikler af Jørn Just Kristensen
Kenneth Kristiansen
Journalist| +45 96 26 37 18 | kgk@herningfolkeblad.dk
Kenneth Kristiansen
Journalist| +45 96 26 37 18 | kgk@herningfolkeblad.dk
Sportsjournalist på Herning Folkeblad siden 1999. Det er helt tilbage til dengang, FC Midtjylland blev stiftet. Udover fodbold skriver jeg primært om håndbold - men også alt muligt andet. Tip mig gerne med en god historie.
Se flere artikler af Kenneth Kristiansen

FODBOLD FC Midtjylland ligger blot nummer ni i superligaen og risikerer at slutte uden for top-seks for første gang siden sæsonen 2005-06.

Det havde hverken fans eller eksperter forestillet sig før sæsonen.

Folkebladet har talt med tre inkarnerede og aktive supportere om deres syn på FC Midtjyllands krise og årsager bag.

De er ikke enige.

Kent Jacob Nielsen vender pilen mod cheftræner Albert Capellas.

- Jeg peger lidt imod dem alle sammen, for der er også noget galt med trupsammensætningen. Men jeg peger mest mod Capellas, for jeg synes ikke, at man kan sige, at han på nogen måde har fået forløst den her trup. Og det er trods alt hans ansvar. Han får alt for lidt ud af det, siger Kent Jacob Nielsen.

Claus Kejlstrup, der er tidligere formand for fanklubben Black Wolves, er uenig.

- Jeg har aldrig været tilhænger af trænerfyringer. Jeg mener, at kontinuitet er vejen frem. Nu valgte klubben så i efteråret, at de skulle have en ny stil med Albert Capellas, og det, syntes jeg, var ganske glimrende. At Capellas så stadig har en trup, der ikke er designet til den måde, han gerne vil spille fodbold på, er jo ikke hans skyld. Det er hans problem, men det er ikke hans skyld, siger Claus Kejlstrup.

Lasse Dyrby, der er nuværende formand for Black Wolves, holder sig fra at udpege skyldige, men han noterer sig dog nogle ting i kampene.

- Der mangler nok noget ild i øjnene på spillerne. Det er det, jeg hæfter mig mest ved, siger Lasse Dyrby.

Herunder kan du læse artikler med hver af de tre inkarnerede fans, hvor de forklarer deres syn på FCM’s uvante situation i superligaen:

Læs også
<span>FCM-fan vender skytset mod træneren:</span> Capellas får for lidt ud af det <span>FCM-fan vender skytset mod træneren:</span> Capellas får for lidt ud af det
Læs også:
FCM-fan vender skytset mod træneren: Capellas får for lidt ud af det
Læs også
<span>FCM-fan mener, truppen er forkert sat sammen:</span> Der mangler en maskinmester <span>FCM-fan mener, truppen er forkert sat sammen:</span> Der mangler en maskinmester
Læs også:
FCM-fan mener, truppen er forkert sat sammen: Der mangler en maskinmester
Læs også
<span>FCM-krisen:</span> Fanformand vil ikke pege fingre <span>FCM-krisen:</span> Fanformand vil ikke pege fingre
Læs også:
FCM-krisen: Fanformand vil ikke pege fingre

Indlæser debat