Lejesvend på midten: FCM udlåner endnu et talent

Også Christian Tue Jensen tørner i den kommende sæson ud for FC Fredericia i 1. division

11. august 2020, 16.01

20-årige Christian Tue Jensen - her i Brentford-trøjen i en testkamp mod FC Midtjyllands U19-hold i august 2019 - spiller i den kommende sæson for Fredericia i NordicBet Ligaen. Foto: Tom Laursen

FODBOLD Midtbanetalentet Christian Tue Jensen er på kontrakt hos FC Midtjylland frem til sommeren 2023. Men den 20-årige tidligere ungdomslandsholdsspiller har endnu et stykke vej til klubbens Superliga-mandskab.

Derfor har de danske mestre valgt at udlåne offensivspilleren endnu en gang.

Således meddeler »ulvene«, at også Christian Tue Jensen i den kommende sæson tørner ud for FC Fredericia i NordicBet Ligaen, der rangerer som Danmarks næstbedste fodboldrække. Tidligere tirsdag sendte FCM ligeledes det islandske målmandstalent Elias Rafn Ólafsson til Fredericia på et lejemål.

Christian Tue Jensen ser frem til at indsamle værdifulde erfaringer og førsteholdsoptrædener hos 1. divisionsklubben, som er samarbejds- og satellitklub for FC Midtjylland, hvor han har været siden 2013.

- Der er mange fysisk stærke hold i 1. division, så jeg håber, at erfaring her kan gøre mig mere taktisk klog. Jeg vil selvfølgelig gerne hjælpe holdet med både mål og assists, fortæller Christian Tue Jensen i en pressemeddelelse fra FCM.

Den tidligere akademispiller, som har opnået 31 ungdomslandskampe for Danmark, var i sidste sæson udlejet til Brentford FC i England, hvor han optrådte for B-holdet i London-klubben, der ejes af FC Midtjyllands hovedaktionær, forretningsmanden Matthew Benham.

- Det var rigtigt fedt, og jeg har fået meget ud af det både fodboldmæssigt og personligt. Der var et højt niveau på træningsbanen, især når jeg trænede med førsteholdet, siger Christian Tue Jensen.