Rengøring er også en rigtig karriere

14. september 2020, 12.27

Foto: Adobe Stock Photo

SERVICEBRANCHEN Mange danskere med ingen eller kort uddannelse er blevet ramt af ledighed på grund af corona. Men også akademikere og funktionærer har oplevet at miste jobbet, og samtidig har mange mere sårbare på arbejdsmarkedet set deres job forsvinde. De er alle dedikerede og dygtige medarbejdere, som har tilegnet sig masser af faglighed.

Når krisen vender, og der igen er job at få, kan jeg kun opfordre ledige til at søge en karriere inden for servicebranchen for eksempel rengøring.

Der er nemlig mange spændende muligheder:

Med den rette ekspertise inden for højt specialiseret rengøring er vores medarbejdere med til at redde liv, når de i hold rengør en operationsstue på maksimalt 12 minutter, så den næste akutte patient kan komme til. De gør rent hos patienter med kræft, og de sørger for at rengøre lokaler, så vore kunders medarbejdere trygt kan gå på arbejde også i en tid med corona.

I Coor satser vi på vore medarbejdere og videreuddanner dem til for eksempel rengøringsteknikere, eller vi sørger for, at de kan komme på danskkursus eller gå ledervejen. Samtidig sørger vore dygtige ledere for, at hverdagens planlægningen og dialogen med kunden er på plads, hvilket kræver masser af faglighed og ledelseskompetencer, som vi sørger for at give dem.

Der er mange spændende jobs i servicebranchen, hvor du både kan få muligheden for at få et job i et team, som du kan blive glad for i et helt arbejdsliv, men der er også virkeligt gode muligheder for at udvikle dig ind i nye jobs og dermed at få en spændende karrierevej. I servicebranchen kan man på den måde gøre en stor forskel, uanset om du er ufaglært eller akademiker.