Chresten: Boxen er imponerende

X Factor finalisterne er landet i Herning, og vestjyden Chresten er imponeret over Jyske Bank Boxens format

21. marts 2013, 15.32

DR Presse/Bjarne Bergius Hermansen. Chresten fra en generalprøve på et af de tidligere live-shows.

X Factor finalen er lige om hjørnet og alle finalisterne er i fuld gang med forberedelserne til det store show.  Udover Anders fra Wasteland, som er fra Holstebro, så er Chresten den af deltagerne som er tættest på at have en hjemmebanefordel i Boxen, men fordi størstedelen af deltagerne er fra Jylland afviser han, at kunne drage fordel af at det foregår i Herning. Han er dog glad for at være tilbage i Jylland.

- Det er rart, og det kan mærkes, selvom der også er pres på her lige nu, siger Chresten.

Generalprøve i Boxen

Det er første gang at Chresten er i Jyske Bank Boxen, og selvom den gæve vestjyde ellers er svær at imponere, så måtte han alligevel indrømme at Boxen er noget særligt. 

- Det er meget stort og imponerende. Det er vildt alt det som Boxen kan rumme, siger Chresten. (Henviser til at den i år skal bygges til en svømmehal, Red.) 

Derfor var det også noget af en oplevelse for Chresten at få lov til at stå på den store X Factor til dagens generalprøve. 

- Det gav et lille sus i maven at stå der, og man trykker den lidt mere af, siger Chresten. 

Blandet musiksmag 

Når Chresten ikke har travlt med at medvirke i X Factor og sætter sig ned og hører noget musik privat, så er musiksmagen meget bred, dog er der visse genrer han helst går uden om. 

- Jeg er ikke så meget til pop og techno, men ellers hører jeg alt mulig blandet. Lige nu hører jeg nogen som hedder Bahamas, fortæller Chresten på telefonen inden han haster videre til resten af dagens opgaver. 

Når Chresten går på i Boxen i morgen aften, så er familie og venner på plads på tilskuerrækkerne, og der er fuld opbakning til vestjyden hjemmefra.