Efter corona-aflysning: Stort triatlon-stævne i Herning vender tilbage til sommer

Efter et års pause er der igen udsigt til Garmin Challenge Herning, som efter planen finder sted i juni

Udgivet:12. januar 2021, 10.46

Læsetid:1 minut

Fuglsang Sø har spillet en central rolle i Garmin Challenge Herning i de seks år, triatlon-stævnet har eksisteret. Til sommer er den store begivenhed tilbage, efter at 2020-udgaven måtte aflyses. Foto: Henrik Ole Jensen

Kenneth Kristiansen
Journalist| kgk@herningfolkeblad.dk

2 år siden

TRIATLON Der er igen udsigt til, at Herning bliver vært for et stort triatlon-stævne. Garmin Challenge Herning, som på grund af corona-pandemien ikke blev til noget sidste år, vender tilbage til sommer - nærmere bestemt 12. juni. Det oplyser arrangørerne fra Challenge Family.

- Vi arbejder selvfølgelig tæt sammen med Dansk Triatlon Forbund og de lokale myndigheder, så vi sikrer et sikkert løb i forhold til Covid-19, og vi tilpasser løbende løbet, så alle sikkert kan deltage, siger Tomas Vrzak, international løbsdirektør i Challenge Family, i en pressemeddelelse.

Det er syvende år, det store triatlon-stævne finder sted i Herning. Hidtil har det været med Claus Vesterby som løbsdirektør, men sammen med de øvrige arrangører valgte han sidste år at sælge rettighederne til stævnet til Challenge Family, som har base i Holland og årligt arrangerer omkring 35 triatlonstævner i hele verden.

Ny løbsdirektør er herningenseren Lars Jonsson.

- Det bliver fantastisk at være en del af holdet omkring Garmin Challenge Herning. Efter et års pause er vi bare endnu mere klar til at give vores udøvere og tilskuere en fantastisk oplevelse - det ser vi meget frem til. Men vi får brug for hjælp fra alle de, der har hjulpet frivilligt til de seneste år, så jeg håber inderligt, at de er klar igen og nye vil komme til, siger han.