Tidligere leder af børneafdelingen i Herning bliver chef for 1600: Fra vacciner til vikarer

Tidligere ledende sygeplejerske på Hernings børneafdeling og chef for regionens vaccinationsindsats får ansvar for ekstra hænder til regionens hospitaler

6. september 2021, 11.02

Dagny Kloster skal fra 1. oktober være leder for 1600 vikarer i Region Midtjyllands vikarbureau, som formidler »ekstra hænder« til hospitaler og botilbud. Foto: PR-foto/Søren Braad Andersen

JOBNYT Senest har sygeplejerske Dagny Kloster haft ansvaret for corona-vaccinationer til borgere i det midt- og vestjyske. Før det har hun blandt andet arbejdet som ledende oversygeplejerske på børneafdelingen på sygehuset i Herning og som rådgivningschef i Holstebro.

Fremover bliver hendes opgave at koordinere de 1600 vikarer, der er knyttet til Vikar Region Midt, som formidler vikarer til alle hospitaler og botilbud på det specialiserede socialområde i regionen.

Den nye vikarbureauchef har på det seneste arbejdet som leder af covid-19-vaccinationsprogrammet i den vestlige del af Region Midtjylland og har samtidig siden 2020 været ledende sygeplejerske for det nationale forskningsprojekt Aktiv Patientstøtte under Hospitalsenheden Vest.

Før dette var Dagny Kloster fra 2016 til 2018 rådgivningschef i Børn og Unge i Holstebro Kommune og fra 2011 til 2016 ledende oversygeplejerske i børneafdelingen, HEV.

Fra 2006 til 2010 var hun hotelleder på Patienthotellet på det daværende Silkeborg Centralsygehus.

Dagny Kloster, der privat bor i Silkeborg, har en diplomuddannelse i sygepleje fra 2003, en regional lederuddannelse fra 2016 og en Master of Public Governance fra Aalborg Universitet fra 2018.

Hun afløser 1. oktober vikarbureauets nuværende leder, Lone Kaae-Sørensen, som går på pension. -SEJER

Indlæser debat...