Travlt efterår i messecentret: Syv messer på ni uger

Efter 17 måneder med restriktioner og tvangslukning åbner MCH i dag dørene i messecentret til Formland - yderligere seks messer følger de kommende ni uger

19. august 2021, 12.44

Der bliver travlt i MCH Messecenter Herning i efteråret. Foto: MCH/Tony Brøchner

HERNING Når MCH Messecenter Herning torsdag åbner dørene til den 74. udgave af interiør- og designmessen Formland, bliver det den første messe i MCH i et helt år.

MCH-direktør Georg Sørensen ser meget frem til kommende messer efter 17 måneder med restriktioner, tvangslukning, afskedigelser og underskud.

- De kommende ni uger byder på syv messer for en meget bred vifte af brancher, og generelt er det fysiske, personlige møde mellem kunder og leverandører efterspurgt og savnet. Derfor glæder vi os alle i MCH meget over, at vi nu sammen med udstillere og besøgende kan være med til at genstarte det personlige møde og til, at vi igen kan gøre det, vi brænder for - nemlig at danne rammen om mødet med og mellem mennesker, siger han i en pressemeddelelse og uddyber:

- Vi har alle gennem de seneste 17 måneder lært meget om værdien af at mødes med andre. At online møder har fordele. Men vi er bestemt også blevet bekræftet i, at det fysiske møde kan noget helt særligt.

MCH samler normalt 50.000 virksomheder som udstillere og besøgende til oplevelseskoncernens 11 fagmesser, der blandt andet byder på forretning, inspiration, netværk og styrkelse af både eksisterende og nye samarbejder til gavn for dansk erhvervsliv.

Indlæser debat...