FCM spiller sommerens første træningskamp

Kenneth Andersen har udtaget 22 mand til træningskampen mod Esbjerg i aften

28. juni 2019, 11.17

Cheftræner Kenneth Andersen sender i aften sine spiller på banen i Gauerslund til en træningskamp mod Esbjerg. Foto: Henrik Ole Jensen

FODBOLD I aften klokken 18.00 fløjtes FC Midtjyllands første træningskamp denne sommer op. Det sker i Gauerslund mellem Vejle og Frederica, og modstanderen er Esbjerg FB.

Ifølge fcm.dk har træner Kenneth Andersen hele 22 spillere med i dagens trup. Selv om der er mange med, er der også flere, der ikke er udtaget. Paul Onuachu og Mayron George er på landsholdsopgaver, mens Awer Mabil har ferie efter at have været af sted med Australiens landshold. Tim Sparv og Jesper Hansen har også været i landsholdstjeneste. De er dog i gang med træningen igen, men de sidder over. Det gør også Mikkel Andersen og Sammy Skytte. Desuden er Zsolt Korcsmár, Victor Torp og Kristian Riis ude med skader. Endelig har talenterne Oliver Olsen, Nicolas Madsen, Nikolas Dyhr og Gustav Isaksen fået fri, så de kan fejre, at de netop er blevet studenter.

Det betyder, at følgende spillere er tilbage: Oliver Ottesen, Elias Rafn Olafsson, Kian Hansen, Marc Dal Hende, Joel Andersson, Jakob Poulsen, Ayo Okosun, Evander Ferreira, Søren Reese, Alexander Scholz, Bozhidar Kraev, Rasmus Nicolaisen, Mads Døhr Thychosen, Manjrekar James, Erik Sviatchenko, Mikael Anderson, Henry Onourah, Frank Onyeka, Jens-Lys Cajuste, Artem Dovbyk, Junior Brumado og Gustav Wikheim.

På søndag drager den samlede trup til Polen, hvor der venter yderligere to træningskampe.