Plankeværket Andersen parerede alt - Bjorkstrand scorede

Både Ehlers, Eller og Bjorkstrand scorede i torsdagens NHL-kampe, men kun den ene forlod banen som vinder

21. februar 2020, 07.50

Nikolaj Ehlers (27) hjalp Winnipeg Jets til en sejr på 5-1 med en scoring i anden periode mod Ottawa Senators. (Arkivfoto). Dilip Vishwanat/Ritzau Scanpix

TORONTO Flere danske spillere satte deres aftryk på torsdagens runde i den nordamerikanske ishockeyliga NHL.

Tre danske spillere kom på måltavlen, en fjerde lavede en assist, og desuden holdt Frederik Andersen målet rent, da Toronto Maple Leafs besejrede Pittsburgh Penguins 4-0. Den danske målmand parerede 24 skudforsøg.

Winnipeg Jets hentede ligeledes en storsejr på 5-1 mod Ottawa Senators. Nikolaj Ehlers scorede mål nummer fire for Winnipeg. Holdkammeraten Mark Scheifele lavede et hattrick.

Lars Eller bragte Washington Capitals foran med 2-1 mod Montreal Canadiens, men efter 3-3 i den ordinære kamp vandt Montreal i overtiden.

Dansker-debut

Columbus Blue Jackets lagde stærkt ud mod Philadelphia Flyers med to mål i de første ti minutter. Oliver Bjorkstrand stod for den første scoring og lagde op til det andet mål. Men efter tre perioder var stillingen 3-3, og Philadelphia Flyers sikrede sig sejren i overtiden.

Den 22-årige Alexander True, der er den seneste dansker til at debutere i NHL, lavede en assist i San Jose Sharks’ nederlag på 1-2 til New Jersey Devils.

/ritzau/