MCH sender 228 ud af 259 medarbejdere hjem

24. marts 2020, 08.28

MCH anvender nu regeringens nødhjælpspakke og sender medarbejdere hjem. Foto: Henrik Ole Jensen

HERNING MCH A/S anvender regeringens hjælpepakke med ønsket om at fastholde medarbejderstaben og undgå fyringer i den nuværende situation. 228 ud af 259 medarbejdere sendes hjem. Det fortæller MCH i en pressemeddelelse.

Alle MCH-arrangementer i marts og april er aflyst eller udsat - med en forventning om, at arrangementer i maj og juni også snart vil blive berørt af corona-situationen. Derfor tager MCH A/S nu et nødvendigt skridt og indtræder i Regeringens hjælpepakke for at sikre virksomheden og undgå afskedigelser i kompensationsperioden.

- I MCH lever vi af det personlige møde. Mødet med og mellem mennesker samt fælles oplevelser. Det må vi vente med i en periode af ukendt varighed. Regeringens hjælpepakke giver mulighed for at understøtte fundamentet i MCH og fastholde vores medarbejdere, så vi også på længere sigt kan tilbyde MCH-oplevelser til vores kunder, gæster og samarbejdspartnere. Derfor har vi i dag sendt 228 ud af 259 medarbejdere hjem, siger administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen, som fortsætter:

- Personligt har jeg det svært med begrebet »hjemsendelse«. Det har en umiddelbar forkert klang i mine ører. Men i denne forbindelse er det positivt og rigtigt at sende medarbejderne hjem. Således kan vi undgå fyringer og sikre, at alle vores medarbejdere kan oppebære løn i kompensationsperioden, lyder det fra Georg Sørensen.