Ti Nysgerrige: Slagteren skal have hele pibetøjet til jul

Carsten Simonsen er slagter hos Superbrugsen i Sunds. Hans interesse for faget begyndte hjemme i mors køkken, da en hjemmeslagter kom på besøg

15. december 2019, 07.57

Carsten Simonsen har de seneste tre år stået i spidsen for slagterafdelingen i SuperBrugsen i Sunds, der leverer alt fra røde bøffer til delikatesser som smørrebrød. foto: flemming hansen

Carsten Simonsen og hans fire ansatte sørger for, at Sunds og omegn har et sted at købe frisk udskåret kød og delikatesser. Det sker bag disken i slagterafdelingen hos Superbrugsen. Her har Carsten Simonsen styret butikken de seneste tre år.

1. Hvorfor valgte du at gå ind

i slagterfaget?

- Jeg var vel 10 år gammel, da det begyndte. Min mor fik besøg af en hjemmeslagter hjemme i Struer...