Streetfood-festival rammer Herning til august

Madglade herningensere kan igen i år se frem til frisklavede retter fra alverdens køkkener, når Mad & Markeds Street Food Festival rammer Torvet

19. juli 2021, 18.03

Streetfood på Torvet i Herning plejer at falde i herningensernes smag. Foto: Tom Laursen

HERNING Hvad enten man er til klassisk fish’n’chips, empañadas, en gourmetburger, smørrebrød eller lune tacos, kan man få stillet sulten, når Mad & Marked igen kører food-trucksene i stilling til populære streetfood-festivaler i hele landet.

- Vi har stået klar i starthullerne hele foråret, og det er glædeligt, at vi nu kan offentliggøre et digert festivalprogram, selv om sæsonstart ligger senere, og sæsonen strækker sig længere end tidligere år. Streetfood-festivaler kan jo heldigvis holdes både ude og inde, og vi er eksperter i at skabe indbydende oaser og traktere i alle slags omgivelser, siger Kristian Andersen, festivalchef hos Mad & Marked, i en pressemeddelelse.

Tredje stop på festivalruten bliver på Torvet i Herning, som Mad & Marked indtager 12. til 15. august.

Folkebladet er i kontakt med kommunikations- og marketingchefen hos Mad & Marked, og hun lover at komme med yderligere informationer om streetfood-festivalen, når festivalen nærmer sig.

Indlæser debat...