En anden oplevelse af Gødstrup

Udgivet:03. maj 2022, 10.07

Læsetid:1 minut

Kedeligt at komme til skade, men en god oplevelse at komme til Gødstrups nye akutafdeling, mener Preben Eriksen. foto: Henrik Ole Jensen

Af Preben Eriksen. Nørregade 48 st 7400 Herning

1 år siden

SYGE-HISTORIE I Herning Folkeblad 28. april udbredte Ernst B. Knudsen sig om hans oplevelse af Sygehus Gødstrup. Efter læsning sad man tilbage med indtryk af, Gødstrup Sygehus var en spildt investering.

Læs også
Sådan bruger »supersygehuset« to dage på ingenting Sådan bruger »supersygehuset« to dage på ingenting
Læs også
Sådan bruger »supersygehuset« to dage på ingenting

Jeg har haft en anden oplevelse af Gødstrup Sygehus. Efter en faldulykke fredag 22. april blev jeg hentet af en ambulance, hvor den første behandling af mig fandt sted.

Efter ankomst til Gødstrup Sygehus blev jeg scannet for at konstatere, om jeg havde brud på kraniet, hvad jeg heldigvis ikke havde. Jeg blev indlagt på akutafdelingen. Inden jeg skulle udskrives, kom der en læge som instruerede mig grundigt om symptomer på hjernerystelse. Der blev taget hjertekardiogram og så målte sygeplejersken mit blodtryk. Så sagde hun: »Dit blodtryk er alt for høj, jeg får lige fat i lægen«. Jeg blev så sat i behandling for mit høje blodtryk, og fik at vide, at jeg ikke blev udskrevet før blodtrykket var i orden. Da jeg gjorde opmærksom på, at jeg havde meget ondt i mit venstre håndled, sagde hun: »Vi får lige håndleddet røntgenfotograferet«. Det viste sig, at man ikke kunne se, om der var brud på nogle knogler. Så sagde lægen: »Jeg indstiller dig til MR-scanning«.

Sidst på eftermiddagen fredag var mit blodtryk under kontrol, og jeg blev sendt hjem med en sygetransport. Det var en kedelig oplevelse at komme til skade med både hænder og håndled, men det var en god oplevelse, at jeg blev tilset og observeret af den samme sygeplejerske og læge hele dagen, så da jeg sagde farvel, sagde jeg: »Tak for god behandling«.