Fremgang i Venstre og positive valg

Flere medlemmer i Bording-Engesvang Venstre

26. februar 2020, 12.29

Venstres lokalforening i Bording-Engesvang kunne ved generalforsamlingen glæde sig over fremgang i både aktiviteter og medlemmer. Foto: Privatfoto

BORDING-ENGESVANG 2019 var et positivt år for Venstre i Bording og Engesvang. Året bød på flere valg, flere arrangementer og flere nye medlemmer, hvilket alt i alt opsummerer et godt år for Venstre i Bording og Engesvang.

Bestyrelsen er trukket i arbejdstøjet og har været energiske, hvilket har vist sig med gode resultater.

- Jeg er meget taknemmelig for at være en del af Venstre Bording-Engesvang. Fra dag ét er jeg blevet taget godt imod som formand. Bestyrelsen arbejder med nye arrangementer, hvilket i 2019 har budt på tur til Neder Kjærsholm, grillhygge ved byfesten i Bording, Brande Vandrehjem og Urban Street Zone. Alt i alt kan jeg kun være tilfreds med første år som formand, sagde Thomas Østergaard, da han aflagde sin beretning.

Nye aktiviteter

Set i lyset af det forgangne år arbejder lokalforeningen videre med at skabe nye aktiviteter, som forhåbentligt vil blive taget godt imod. Samtidig begynder arbejdsprocessen også med at finde kandidater til byrådsvalget i 2021. I det kommende år sker der nye ting under Venstres Ungdom, som bestyrelsen ønsker at bakke op om.

-I 2019 har vi i Venstre oplevet et yderst positivt valg til Europa-Parlamentet skarpt efterfulgt af folketingsvalgkampen. Lokalt glæder vi os over, at vi med en masse frivillige kræfter fik valgt Carsten Kissmeyer, som nu sidder med på Christiansborg. På trods af fremgang måtte vi aflevere regeringsansvaret, men vi vil kæmpe videre som en positiv, kritisk og konstruktiv opposition, sagde lokalformanden.

Bestyrelsen består fortsat af Thomas Østergaard, formand, Lone Hyldig Jaszczak, næstformand, Erling Østergaard, kasserer, Britta Kidmose, sekretær, Annie Bech Nielsen, Freddy Andersen, Bjarne Mølsted og repræsentant fra Venstres Ungdom Magnus Würtz Engedahl.

Generalforsamlingen blev holdt i Engesvang Hallen med oplæg fra borgmester, Ib Lauritsen og Michael Lindved, halinspektør i Engesvang, .