Avis: Simon Kjærs skifte til AC Milan er på plads

Ifølge Ekstra Bladet skifter landsholdsanfører Simon Kjær til AC Milan, hvis han klarer et lægetjek

11. januar 2020, 08.27

Simon Kjær var senest i kamp 26. november for Atalanta mod Dinamo Zagreb i Champions League. Foto: Alessandro Garofalo/Reuters

FODBOLD Simon Kjærs nye klub bliver AC Milan.

Det skriver Ekstra Bladet fredag, da avisen erfarer, at et klubskifte for den danske landsholdsanfører er på plads, hvis danskeren som forventet klarer et lægetjek uden problemer.

- Skiftet til AC Milan er under forudsætning af, at Kjær klarer lægetjekket, der finder sted en af de kommende dage - muligvis allerede lørdag, skriver avisen.

Den italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport skriver samme historie fredag aften og beretter, at Milan har lavet en aftale med Simon Kjær, og at danskeren kommer til på en lejeaftale for resten af sæsonen.

Simon Kjær har kontrakt med Sevilla frem til sommeren 2021, men han blev i sommer lejet ud til Atalanta i Serie A.

Her ser det unægtelig ud til, at opholdet bliver ganske kort.

Senest bekræftede agenten Mikkel Beck, at Simon Kjærs situation var uholdbar, og at der blev ledt efter en ny klub til danskeren.

Han var godt nok udlejet for resten af sæsonen til Atalanta, men Simon Kjær har haft svært ved at opnå spilletid, og han var senest i kamp for Atalanta 26. november.

Som anfører er 30-årige Simon Kjær en vigtig brik på det danske landshold, der til sommer spiller EM-slutrunden og spiller sine tre gruppekampe i København.

Det skyldes, at EM fejrer 60-års jubilæum i år, og derfor er afviklingen af slutrunden spredt ud over flere forskellige lande.

Simon Kjær er noteret for 95 A-landskampe og tre scoringer for Danmark.

AC Milan har netop hentet svenske Zlatan Ibrahimovic på en lejeaftale for resten af sæsonen.

Klubben har haft en skuffende sæson i Italien indtil nu og ligger nummer 12 med 22 point. Rivalerne Inter topper Serie A med 45 point.

/ritzau/