Fra arbejdsmedicin til forskningschef

David Høyrup Christiansen skifter fra Arbejdsmedicinsk Klinik i Herning til Hospitalsenheden Midt

17. september 2021, 10.41

David Høyrup Christiansen. Foto: Pr-foto

FORSKNING Hospitalsenhed Midt har ansat David Høyrup Christiansen som forskningschef med ansvaret for at understøtte de forskellige forskningsmiljøer på tværs af hospitalsenheden, fortæller Regionen i en pressemeddelelse.

David Høyrup Christiansen er 46 år. Han blev uddannet fysioterapeut i 2001 og har en kandidat fra Den Sundhedsfaglige Kandidat Uddannelse, Aarhus Universitet i 2009 og en ph.d. fra Health i 2014.

Han kommer til sit nye chefjob fra en stilling som seniorforsker ved Arbejdsmedicin i Herning under Hospitalsenheden Vest og derudover er han lektor ved Institut for Klinisk Medicin på Aarhus Universitet.

- David Høyrup Christiansen har lige den profil til stillingen, som vi har søgt efter. Han vil med sin høje faglighed, sin initiativrigdom og evne til at skabe fremdrift samt sit blik for tværfagligt og tværorganisatorisk samarbejde kunne understøtte vores dygtige forskningsmiljøer på den helt rigtige måde. Jeg glæder mig meget til samarbejdet med ham, siger Tine Joensen, administrationschef på Hospitalsenhed Midt.

Ud over at blive leder for Forskning på Hospitalsenhed Midt får David Høyrup Christiansen også mulighed for at dyrke sin egen forskning, som i forvejen passer godt ind i de eksisterende forskningsmiljøer på HE-Midt, mener han.

Den nye forskningschef er gift, har to børn og bor i Viborg, hvor han også er aktiv i byens foreningsliv. Han tiltræder som forskningschef på Hospitalsenhed Midt 1. november.

Indlæser debat...