Ny bank ansætter 32-årig erhvervskundechef fra Herning

Kenneth Bertelsen skifter fra Spar Nord i Herning og skal nu finde midt- og vestjyske kunder til den nye bank Kompasbank

9. september 2021, 15.21

Den digitale bank Kompasbank har ansat Kenneth Bertelsen som erhvervskundechef for Midt- og Vestjylland. Foto: PR-foto

LEDELSE Tidligere på året blev planerne offentliggjort for en ny erhvervsbank i Danmark med navnet Kompasbank. Flere erfarne finansfolk har skudt penge i Kompasbank, der markedsfører sig på at være en digital erhvervsbank, der tilbyder lån på 0,5 til 10 millioner kroner til små og mellemstore virksomheder.

For at nå bredt ud i landet har Kompasbank ansat flere erhvervskundechefer, og en af dem er fundet i Herning. 32-årige Kenneth Bertelsen er skiftet fra Spar Nords erhvervsafdeling i Herning og er nu ansat som Kompasbanks erhvervskundechef i Midt- og Vestjylland.

Som erhvervskundechef får han ansvaret for at kreditvurdere, rådgive og opbygge sin egen kundeportefølje af små- og mellemstore virksomheder, der søger lån.

Penge til investeringer

Kompasbankbank har fået de første kunder ind henover sommeren efter at have fået sin banklicens. I en pressemeddelelse lyder det fra banken, at den er blevet godt modtaget af markedet. Banken ser sin berettigelse i at være med til at løse de udfordringer, som små og mellemstore virksomheder har med at skaffe erhvervslån til anlægsinvesteringer og andre vækstinitiativer.

- Vi er gået til virksomhederne med et meget skarpt fokus på at give dem skræddersyede finansieringsløsninger på deres præmisser, og det er tydeligt at mærke, at den fleksibilitet, vi tilbyder i rådgivningen, har man ikke været vant til derude, lyder det fra Kompasbanks stifter og direktør, Michael Hurup Andersen.

- For at kunne følge med efterspørgslen udvider vi derfor vores team med tre erhvervskundechefer med masser af drive, kreativitet og kundefokus, forklarer han videre.

Foruden Kenneth Bertelsen har banken ansat to erhvervskundechefer med fokus på Syddanmark og Storkøbenhavn. Det er 45-årige Andreas Rasmussen og 30-årige David Holm Egebro, der begge er skiftet fra Danske Bank.

Indlæser debat...