Indblik i våben og hvidevarer

Tag med Væksthusets Venner på visit hos Kr.O. Skov i Bording

13. august 2019, 12.29

Jagthuset Kr. O. Skov i Bording er kendt af jægere både lokalt og nationalt for sit store udvalg og medarbejdernes faglige ekspertise. Der ses også nogle gange biler med tyske nummerplader på parkeringspladsen. 29. august er foreningen Væksthusets Venner vært for et besøg i den store butik, som også har en afdeling med hårde hvidevarer. Foto: Thomas Vang Nielsen

BORDING Set udefra kan bygningen hos Kr.O. Skov i Bording virke lidt bombastisk, og det er der en rigtig god grund til: Inde bag de topsikrede mure gemmer sig nemlig et paradis for købere af jagtvåben.

Forretningen har også sin egen skydebane og samling af historiske våben.

Nu bliver det muligt at få et indblik i Jagthuset Kr.O. Skov A/S, som har eksisteret siden 1951.

Foreningen Væksthusets Venner i Bording står nemlig bag et arrangement, hvor man 29. august kan besøge den lokale og landskendte forretning, der ligger som nabo til Væksthuset.

Naturligvis kaffe og kage

Jagthuset er landskendt for et markant udvalg i våben- og jagtudstyr, men butikken tæller også kikkertoptik samt masser af varer inden for beklædning, fodtøj og fritidsudstyr.

Dertil kommer en større afdeling med hårde hvidevarer, som fortsat er at finde i den ene af firmaets gamle bygninger.

- Vi begynder i Væksthuset og går de få meter over til Kr.O. Skov, hvor indehaver Annette Skov viser rundt. Bagefter går vi alle tilbage til Væksthuset, hvor der er kaffe og kage, og der bliver lejlighed til at stille spørgsmål til Annette Skov, fortæller Kirsten Møller fra foreningen Væksthusets Venner.

Hun gør opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser, så tilmelding er nødvendig.

Skaber liv i byen

Arrangementet modtager tilskud fra foreningen »Liv i Bordings nye byrum«, der blev skabt af kommunen og Realdania med det formål at støtte folkelige arrangementer, der er med til at skabe liv og aktiviteter i de byfornyede områder.

- Vi skal lave nogle spændende ting i Væksthuset og på pladsen ved siden af. Det skal være for borgerne og give en fælles oplevelse, siger Kirsten Møller.

Der tages et symbolsk beløb for kaffen og kagen, og skulle det give et lille overskud, vil hver en krone gå til Væksthuset.