Talentudviklere på Yoga madrassen

Kan Yoga bruges i forbindelse med fysisk og mental udvikling af talenter i landsdelen? Det spørgsmål bliver forhåbentlig besvaret, når en række talentudviklere fra Herning og Holstebro Kommuner mødes på Yoga madrassen til en fælles workshop.

8. april 2013, 11.10

Det er Herning Elite og Holstebro Elitesport, der på vegne af de to Team Danmark elitekommuner, står bag arrangementet. Til lejligheden har de to selvejende institutioner allieret sig med Yoga instruktøren Charlotte Rønnau fra Ikast. Hun underviser, blandt andre, FC Midtjyllands superliga spillere og Danmarks bedste kvindelige golfspillere.

-  For os er målet at få afklaret, om de lokale miljøer, med fordel, kan inddrage Yoga i den daglige træning og satsning på at udvikle og optimere forholdene for talenterne, fortæller elitekoordinator John Mikkelsen fra Holstebro Elitesport.

Han suppleres af kollegaen, Jakob Fenger fra Herning Elite, der ser Yoga som en spændende mulighed for alle der arbejder med talentudvikling i landsdelen.

-  Vi har, i oplægget til workshoppen, valgt at invitere alle der beskæftiger sig med udvikling af talentmiljøer. Det gælder naturligvis inden for idræt og kultur. Men også ledere, konsulenter og fagfolk fra erhvervslivet kan have interesse i at arbejde med Yogaens muligheder, siger elitekoordinatoren fra Herning.

Undervejs i workshoppen skal deltagernes mentale balance styrkes med redskaber fra Yogaen. Men også den fysiske restitution og øget kropsbevidsthed vil være på programmet. Workshoppen har plads til 40 deltagere fra de to Team Danmark Elitekommuner.