Årets første student fra Ikast-Brande Gymnasium har fået hue på

Årets første student fra Ikast-Brande Gymnasium er 19-årige Elisa Bessmann Lauridsen, som går på den internationale linje

Udgivet:12. maj 2016, 10.45

Læsetid:3 minutter

Den svære ventetid

Elisa Bessmann Lauridsens forældre og bedsteforældre står og venter.

Roserne ligger parat på et bord og huen tages forsigtigt ud af æsken. Elisa Bessmann Lauridsens mor og far vender og drejer huen. De holder på hver sin side af den og øver sig i at give deres datter studenterhuen på, når hun kommer ud fra sin sidste eksamen, som er skriftligt spansk.

- Jeg føler næsten, at det er mig, som sidder derinde til eksamen. Jeg er glad på hendes vegne, for jeg ved, at det ikke altid har været nemt, siger Camilla Lauridsen, som i dette øjeblik er en spændt og stolt mor.

- Der har været perioder, hvor vi har kunnet mærke, at hun har været stresset. Hun har skullet leve op til krav fra skolen og vores forventninger, tilføjer Dan Lauridsen, som ser en smule nervøs ud på sin datters vegne.

Elisa Bessmann Lauridsen har boet hjemme hos sine forældre i Sunds under sin gymnasieuddannelse og det har givet hendes forældre mulighed for at følge med i hendes udvikling.

- Vi har kunnet følge med i hendes op- og nedture, og nu bliver jeg helt rørt, for hun er ikke kommet sovene til det her, siger Camilla Lauridsen.

På med huen ...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind