Iværksætter på rette hylde

Chalotte Kamp Kruse har kastet sig ud som selvstændig med Decor Studio, som tilbyder blandt andet indretningshjælp til både private og virksomheder

10. juni 2019, 19.11

Chalotte Kamp Kruse tog for tre måneder siden springet - og etablerede virksomheden Decor Studio, der blandt andet tilbyder indretningsløsniger. Foto: Tom Laursen

- Altid! Altså, jeg har også villet være dyrepasser, men det var kun en uge - det her er helt tilbage fra den gang, jeg spillede Sims, hvor jeg indrettede et hus.

Chalotte Kamp Kruse griner lidt, når hun skal svare på spørgsmålsmålet om, hvornår interessen for indretning opstod - og tankerne falder på computerspillet Sims, hvor hun indrettede huse, hvilket var med til for alvor at vække interessen.

For tre måneder siden gjorde hun sin store interesse til sin levevej, da hun etablerede Decor Studio, som tilbyder at skræddersy indretningsløsninger samt konceptudvikling og styling af hjem til både private og virksomheder.

- Jeg havde brug for at være min egen chef - selv styre showet og skabe min egen hverdag, fortæller Chalotte Kamp Kruse.

Hun er uddannet retail designer fra Via Design i Birk, men faktisk var uddannelsen blot et skridt mod hendes endelige mål om at blive selvstændig indretningsdesigner.

- Uddannelsen har fokus på konceptudvikling og butiksdesign - det var rigtig sjovt at lære, men jeg vidste, det var indretning, jeg ville. Jeg vil også gerne arbejde med retail, men det er helt klart boligvejen, jeg helst vil gå, fastslår hun.

Kræver ihærdighed...