Iværksætter på rette hylde

Chalotte Kamp Kruse har kastet sig ud som selvstændig med Decor Studio, som tilbyder blandt andet indretningshjælp til både private og virksomheder

Udgivet:10. juni 2019, 19.11

Læsetid:6 minutter

- Altid! Altså, jeg har også villet være dyrepasser, men det var kun en uge - det her er helt tilbage fra den gang, jeg spillede Sims, hvor jeg indrettede et hus.

Chalotte Kamp Kruse griner lidt, når hun skal svare på spørgsmålsmålet om, hvornår interessen for indretning opstod - og tankerne falder på computerspillet Sims, hvor hun indrettede huse, hvilket var med til for alvor at vække interessen.

For tre måneder siden gjorde hun sin store interesse til sin levevej, da hun etablerede Decor Studio, som tilbyder at skræddersy indretningsløsninger samt konceptudvikling og styling af hjem til både private og virksomheder.

- Jeg havde brug for at være min egen chef - selv styre showet og skabe min egen hverdag, fortæller Chalotte Kamp Kruse.

Hun er uddannet retail designer fra Via Design i Birk, men faktisk var uddannelsen blot et skridt mod hendes endelige mål om at blive selvstændig indretningsdesigner.

- Uddannelsen har fokus på konceptudvikling og butiksdesign - det var rigtig sjovt at lære, men jeg vidste, det var indretning, jeg ville. Jeg vil også gerne arbejde med retail, men det er helt klart boligvejen, jeg helst vil gå, fastslår hun.

Kræver ihærdighed...

Få fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her

Mest læste

Erhverv

Se flere

Mest læste på Herning Folkeblad

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere