Nomineret for mad til unge

3. september 2021, 11.31

Malene Houni Hansens salg af frugt og grønt er tredoblet siden hun udvidede sin afdeling. Foto: privatfoto

HADERUP Spar i Haderup er nomineret til en pris, som Arla står bag. Det er i konkurrencen Generation Food Award 2021, at købmand Malene Houni Hansen er nomineret til prisen »Årets lokale ansvarstager - i butik«.

Årsagen er, at hun har en stort grøntafdeling, og hun har et køkken, der laver sunde retter, man kan tage med. Prisuddelingen hylder ildsjæle, som gør en forskel for børn og unges madvaner. Det gør Malene Houni Hansen, som hver dag får besøg af 20-25 elever fra 7.-9. klasse på Haderup Skole.

- Jeg føler et stort ansvar for at kunne tilbyde god og sund mad til de unge, der kommer forbi i frokostpausen. Derfor er det helt afgørende, at maden ser frisk og indbydende ud, når de kommer, så de rent faktisk har lyst til at spise den og ikke skal gå rundt en hel skoledag på tom mave eller energidrikke, siger Malene Houni Hansen i en pressemeddelelse.

Hun mener, at hun kan se på de unges madvaner, at de generelt går mere op i sundhed i dag, end de har gjort tidligere.

I alt er 30 ildsjæle nomineret til en Generation Food Award i 10 forskellige kategorier. Prisuddelingen foregår i København mandag 13. september.

Indlæser debat