Vestjysk Bank rykker sammen

Bankens 13 erhvervsgrupper bliver til 8 centre, så man kan samle kompetencerne mere og bliver en stærkere erhvervsbank

Udgivet:22. marts 2023, 08.38

Læsetid:2 minutter

6 måneder siden

BANK Vestjysk Bank har over de seneste år haft en klar strategi om at blive en endnu stærkere erhvervsbank. Det har båret frugt, og derfor foretager banken nu en ændring af organisationen, så erhvervskunderne bliver mødt af endnu bedre rådgivning fremover, fortæller administrerende bankdirektør Jan Ulsø Madsen i en pressemeddelelse.

- Vi er en stærk erhvervsbank, og vi kan se, at vi stadig får flere forretninger med erhvervslivet i vores markedsområde. Derfor er det rigtigt at styrke værditilbuddet til nuværende og kommende erhvervskunder endnu mere, så de møder højere faglig kompetence og specialisering. På trods af stærk konkurrence her i området mellem pengeinstitutterne er der mange virksomheder, som gerne vil i dialog med os, og nu skruer vi så op for vores tilbud til dem, siger han.

Stadig tæt på kunderne

Konkret vil bankens 13 erhvervsgrupper blive samlet i 8 stærkere centre, hvor der således vil være et endnu stærkere fagligt miljø og højere specialisering.

Det vil være de større erhvervskunder, som fremover hører til i de nye centre:

- Vi vil stadig møde kunderne dér, hvor de er og i praksis holde møder osv., hvor det passer bedst for dem. Men vi tror på, at vi med denne organisering stiller os stærkere overfor erhvervskunde-segmentet. Samtidig vil vi også kunne tilbyde vores medarbejdere et stærkere fagligt miljø med bedre mulighed for faglig sparring og specialisering, siger Jan Ulsø Madsen.

Vestjysk Bank har samtidig besluttet at justere organisationen. Konkret vil banken fremover være organiseret i to regioner frem for tre. Det sker som led i Vestjysk Banks vedvarende bestræbelser på at være en konkurrencedygtig og lønsom bank.

De to regioner vil dække Øst og Vest i bankens område, hvor Vest vil gå fra Lemvig til Esbjerg og Brande, mens Øst dækker filialområdet fra Farsø til Billund og Aarhus.

- Justeringen sker for at fastholde vores fokus på at være en lønsom, strømlinet og effektiv organisation, der fortsat er lokalt forankret og en integreret del af de lokalsamfund, vi er en del af. Kunderne kommer ikke til at mærke vores nye måde at organisere os på, for vi fastholder vores lokale tilstedeværelse og antallet af filialer, men siger desværre farvel til et mindre antal medarbejdere, siger Jan Ulsø Madsen.