Arne Danielsen køber to virksomheder

9. januar 2021, 08.19

Erik Ellehammer og Gorm Lynge. Foto: Privatfoto

Brande Fra årsskifttet er snedker- og tømrervirksomheden Arne Danielsen A/S med hovedsæde i Brande blevet endnu større.

Virksomhederne tømrermester Gorm Lynge A/S og malerfirmaet Gorm Lynge ApS, begge Silkeborg, er solgt til Arne Danielsen A/S i Brande.

Firmaerne fortsætter efter overtagelsen som hidtil, ligesom de fortsat vil have adresse i Silkeborg og bevare nærheden til kunderne. Ligeledes vil samtlige medarbejdere fortsætte i virksomhederne.

- Vi er glade for, at Gorm Lynge har vist os den tillid at sælge virksomhederne til os, efter at vi i et stykke tid har været i dialog herom. Her blev det tydeligt, at der er et betydeligt værdisammenfald og en kultur, der i høj grad matcher, virksomhederne imellem, siger direktør Erik Ellehammer fra Arne Danielsen A/S i en pressemeddelelse.

Den Brande-baserede virksomhed Arne Danielsen A/S er i dag en mellemstor virksomhed med et godt fodfæste i branchen - opnået gennem kontinuerlig udvikling af såvel projektorienterede opgaver som spjældarbejde. Virksomheden er kendt for kvalitetsløsninger og særdeles tilfredse kunder.

- Det er derfor med stor tilfredshed, at jeg overdrager aktierne i Tømrermester Gorm Lynge A/S samt anparterne i Malerfirmaet Gorm Lynge ApS til Tømrer- og Snedkerfirma Arne Danielsen A/S, udtaler Gorm Lynge og fortsætter.

- Jeg selv vil fortsat være at finde i virksomheden, hvor jeg som hidtil vil betjene vores kunder og forretningsforbindelser.