Stærkstrømsingeniør fejrer jubilæum

Udgivet:25. marts 2023, 13.33

Læsetid:1 minut

Ove Bonde Pedersen, Sdr. Felding, kan lørdag 1. april fejre 25-årsjubilæum ved Fiber Visions. Foto: Privatfoto

3 måneder siden

JUBILÆUM Lørdag 1. april kan stærkstrømsingeniør Ove Bonde Pedersen, Sdr. Felding, fejre 25-årsjubilæum hos FiberVisions A/S i Varde.

Ove B. Pedersen startede i vedligeholdsafdelingen i 1998 med fokus på el- og styrings-teknik sammen med maskiningeniører, tømrer, smede og elektrikere, hvor en af de første større opgaver var at modificere og genopbygge en produktionslinje, som blev nedtaget i Mexico.

I lidt mere projekt-stille perioder var fokus på forebyggende vedligehold og forbedringer af syv fiber spinde- og stræk-linjer med større EDB-integration af produktionsdata fra linjestyringerne og optimering af stabilitet og kapacitet.

Efter nogle år blev der samlet en projekt afdeling sammen med kemi- og produktionsingeniører, som stod for løbende forbedringer af produktionsproces og ombygninger af maskinlinjer.

Internationale krav

I 2016 fik Ove Bonde Pedersen stillingen som leder af produktions teknisk afdeling med fem medarbejdere. I den stilling havde han ansvaret for investerings forundersøgelser, design, projekt gennemførelse og teknisk sparring.

I dag er Oves stilling i staben som investerings-ansvarlig senior ingeniør i tæt samarbejde med fabriksledelsen samt ny leder og medarbejdere i PTA afdelingen.

Hans seneste store projekt har været håndtering af krav fra internationale forsikringsselskaber om yderligere brandsikring af hedolie varmesystemer, sikring af tankanlæg, udbygning af sprinkling og etablering af en fritliggende lagerhal på knap 1000 kvadratmeter til opbevaring af væsker i 1000 liters industri bulk containere, som nu ikke længere må opbevares i lagerhal tæt ved produktionen.

Jubilæet markeres med en reception 31. marts på Hotel Arnbjerg i Varde for kollegaer, familie og venner.

Indlæser debat