Kendt dansker holder årets båltale

Thomas Skov Gaardsvig holder årets sankthanstale ved Fuglsang Sø

20. juni 2019, 07.38

Masser af mennesker var mødt op til sankthans ved Fuglsang Sø sidste år. Men det var kun med nød og næppe, at der blev noget sankthansbål på grund af det tørre forår. Foto: Tom Laursen

TJØRRING Traditionen tro inviterer de uniformerede korps i Herning, nemlig FDF Herning Nord, DDS Tjørring og DDS 1. Hede, igen i år til sankthansfest ved Fuglsang Sø. Og endnu en gang er det med masser af aktiviteter for både børn og barnlige sjæle på programmet, oplyser kredsleder Michael Madsen, FDF, i en pressemeddelelse.

Pladsen åbner sidst på eftermiddagen søndag 23. juni, hvor det første børnesankthansbål tændes efterfulgt af underholdning for børnene.

Der er både kanosejlads, ansigtsmaling og skattejagt, som afvikles af de mange frivillige, som håber på et flot fremmøde.

Lige som de foregående år står Den Skaldede Duo for underholdningen for de lidt ældre med velkendte melodier fra scenen. Arrangørerne håber, at folk vil tage tæpper med og nyde deres aftensmad ved søens bred.

I år er det den kendte multikunstner tv- og radiovært Thomas Skov Gaardsvig fra Sdr. Felding, der holder årets båltale.

Sankthansfesten ved Fuglsang Sø er et tæt samarbejde mellem nogle af de frivillige spejderorganisationer, som på trods af deres forskellige formål alle arbejder på at give børnene en indholdsrig hverdag.

Er man interesseret i at vide mere om årets sankthansfest ved Fuglsang Sø, kan hele programmet findes på FDF Hernings hjemmeside.