Mindeord: Kurt Ravn Nielsen var engageret i meget

Udgivet:04. juni 2023, 07.58

Læsetid:1 minut

Lions Club Herning mindes Kurt Ravn Nielsen. Foto: Privatfoto

4 måneder siden

MINDEORD Lions Herning skriver mindeord over Kurt Ravn Nielsen, der døde 18. maj i en alder af 71 år:

Det er med stor sorg og vemod, vi i Lions Club Herning har modtaget meddelelse om, at vort mangeårige medlem og gode Lions-kammerat Kurt Ravn er afgået ved døden 18. maj 2023.

Kurt Ravn, født 15. juli 1951, blev optaget i Lions Club Herning i 2012 og nåede således at være medlem af klubben i 11 år. Kurt har gennem alle årene været engageret og aktiv i klubbens aktiviteter, og her kom hans store kontaktflade til byens erhvervsliv klubben til gode.

I en del af perioden har Kurt beklædt kassererposten med stor omhu - ligesom hans aktive og engagerede deltagelse i klubbens ve og vel har været kendetegnende for hans person.

11 års medlemskab af vor klub vidner om, at Lions blev en væsentlig og god del af det jævne og muntre virksomme liv på jord, som netop kendetegnede Kurt. Ud over Lions-mottoet »we serve« - at hjælpe mennesker i nød - satte han stor pris på samværet og kammeratskabet, bevidnet af hans deltagelse ved næsten hvert eneste klubmøde samt mange øvrige arrangementer.

Ud over Kurts engagement i Lions var han gennem en lang periode formand for Herning Turistforening, ligesom han i en lang periode var formand for SIKH - Samvirkende Idrætsklubber i Herning, nu Idrætsrådet, og han var også meget engageret i Spor12.

Han var også dybt involveret i opstarten af Idrætsdaghøjskolen i Hammerum og ISI i Ikast

Vi har mistet en god og respekteret Lions-kammerat, som vil blive savnet fremover.

Æret være Kurt Ravns minde.