V stiller med 41 kandidater til regionsrådsvalget

Venstre har fem regionsrådskandidater fra Herning Kommune

18. september 2021, 07.19

Anne Marie Søe Nørgaard er den højest placerede fra Herning Kommune på Venstres opstillingsliste til regionsrådsvalget. Foto: Privatfoto

HERNING Venstre i Region Midtjylland har i denne uge afleveret en liste med 41 kandidater til regionsrådsvalget i november, og der vil i alle kommuner være mindst én lokal Venstre-kandidat på stemmesedlen. Det skriver partiet i en pressemeddelelse.

I Herning Kommune er der fem kandidater med Anne Marie Søe Nørgaard fra Sinding som den øverst placerede på listens fjerdeplads.

De øvrige kandidater er Natascha Joof, Herning, Lasse Ostersen Lindholt, Herning, John Thomsen, Aulum, og Ann Hovmøller, Karstoft.

Kandidatfeltet på Venstres liste spænder vidt, hvad angår køn, alder og erhverv. 30 procent af kandidaterne er kvinder, hvilket er en stigning i forhold til seneste valg i 2017.

- Vi stiller med et stærkt og engageret hold på 41 kandidater, der står på en liste, som repræsenterer mange forskellige erfaringer, uddannelser og erhverv. Det giver os et rigtig godt udgangspunkt for at møde vælgerne i de kommende måneder, siger Jens Nicolai Vejlgaard, formand for Venstre i Region Midtjylland.

Partiet stiller med Anders G. Christensen som spidskandidat for listen.

- Vi er klar til at kæmpe for, at der skal ske et skifte på formandsstolen i Region Midtjylland, hvor mere frihed og flere valgmuligheder til gavn for patienter og personale vil være vores tilgang. Vi er klar til at arbejde for at udvikle vores sundhedsvæsen, så indgangen til sundhedsvæsenet er tæt på via vores egen læge. Hertil skal vi have velfungerende hospitaler med en kvalitet i verdensklasse med attraktive arbejdspladser. Vi vil i Venstre også have fokus på og arbejde for, at Region Midtjylland aktivt bidrager til den grønne omstilling både på vores hospitaler, men også med relevante samarbejdspartner i regionen til gavn for vores klima, siger Anders G. Christensen i pressemeddelelsen.

6 af Venstres nuværende 13 regionsrådsmedlemmer genopstiller. 21 af kandidaterne har erfaring fra byrådsarbejde.

Indlæser debat...