Bedste arbejdsplads: Sparekassen Kronjylland scorer to førstepladser

Sparekassen vinder sin kategori i »Great place to work«

13. november 2019, 12.37

Sparekassen Kronjylland har hovedkontor i Randers og har i alt 50 afdelinger, herunder i Herning (billedet). Foto: Christian Sjurman

KÅRING Sparekassen Kronjylland, med afdeling i Herning, kan i to aktuelle opgørelser bryste sig af både at have Danmarks mest tilfredse kunder og stå i spidsen for Danmarks bedste arbejdsplads.

For nogle uger siden offentliggjorde analysebureauet EPSI, at Sparekassen Kronjylland nu har Danmarks mest tilfredse kunder på både privat og erhverv. Parallelt med dette har Sparekassen Kronjylland deltaget i »Great Place to Work«, som giver de betalende virksomheder redskaber til at arbejde med arbejdsglæde og som afslutning opgør tilfredsheden blandt medarbejderne. Her ligger Sparekassen Kronjylland i år nummer et i sin kategori.

- Det kunne ikke lade sig gøre uden tilfredse medarbejdere. Der er ganske enkelt en meget tæt sammenhæng mellem de to ting, og det er faktisk også det, som kåringen fra Great Place to Work er med til at understrege. Tilfredse medarbejdere er helt centrale for at skabe tilfredse kunder, siger direktør Klaus Skjødt i en pressemeddelelse.